spela-kortspel
Search
spela kort

Vilket kortspel är bäst för dig?

Hur ska du välja kortspel? Om du redan har lite erfarenhet av att spela kortspel som 500, Rummy och Harpan så har du ju ett hum om vad det hela handlar om. För att ta reda på vilket kortspel som är bäst för dig så måste du först och främst bena ut vad du vill få ut av ditt kortspelande så vi börjar där…

Varför ska du spela kort?

Det kanske är uppenbart för dig att kortspel är ett nöje som du blir på gott humör av. Men det är ju inte den enda anledningen till att syssla med olika former av kortspel.

Några anledningar att spela är:

  • Du vill utmana din hjärna och vässa dess kapacitet.
  • Du vill göra något meningsfullt med barn, barnbarn och vänner.
  • Du vill tjäna pengar på din skicklighet.
  • Du vill träffa nya vänner på spelrum online och i verkligheten.
  • Du vill bli berömd som spelproffs.
  • Du vill uppleva spänningen av kortspel.

Listan kan göras mycket lång för det kan finnas många olika skäl till att ha ett intresse av att spela kort. När du är bättre medveten om vad du vill med spelet så är det också lättare att välja variant.

För dig som vill spela med barn och barnbarn kan UNO vara ett bra val. Detta kortspel är ju roligt för både barn och vuxna. För dig som vill ha möjlighet att tjäna pengar på spelen kan Poker eller Blackjack online vara bra val.

trolla med kort
Kanske vill du trolla med kort och få fram en kanin ur hatten…

Testa snabbt och enkelt för att se om du gillar spelet

När du har hittat den typ av kortspel som kan passa dig är det dags att testa. Det kan du göra gratis med appar och med gratisspel som finns online. Testa och se hur det känns. Om du tycker att det är kul kanske du ger dig på att spela om pengar på ett casino online eller så köper du ett set av kortspelet för att bjuda in vänner och spela mer hemma.

Spela kortspel online